Bajden: SAD neće slati Ukrajni rakete za napad na Rusiju

Izvor: Beta, 30.Maj.2022, 18:40

Bajden: SAD neće slati Ukrajni rakete za napad na Rusiju

Predsednik SAD Džozef Bajden sugerisao je danas da Vašington nema planova da pošalje u Ukrajinu raketne sisteme velikog dometa koji mogu da pogode ciljeve u Rusiji, nakon izveštaja da se taj potez razmatra.Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev rekao je da je to "razumna" odluka."U suprotnom bi, ukoliko naši gradovi budu napadnuti, ruske oružane snage ispunile svoju pretnju i udarile na centre u kojima se donose takve zločinačke odluke", izjavio je Medvedev.On je dodao da neki od tih centara nisu u Kijevu.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bajden: SAD neće slati Ukrajni rakete za napad na Rusiju

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Maj.2022

Predsednik SAD Džozef Bajden sugerisao je danas da Vašington nema planova da pošalje u Ukrajinu raketne sisteme velikog dometa koji mogu da pogode ciljeve u Rusiji, nakon izveštaja da se taj potez razmatra.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.