Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Maj.2021, 08:31

Atlanta obezbedila plej-of, Bogdanović odličan (VIDEO)

Košarkaši Atlante pobedili su Vašington 120:116 i tako obezbedili plasman u plej-of.

Hoksi su uspeli da nadoknade 13 poena zaostatka, a odlučujuću trojku 24 sekunde pre kraja ubacio je Džon Kolins.

Veliki doprinos trijumfu Atlante dao je srpski košarkaš Bogdan Bogdanović koji je za 40 minuta zabeležio 20 poena (15-8 šut iz igre) tri asistencije, tri osvojene lopte i dva skoka.

Ovo je bio šesti uzastopni meč Bogdanovića sa dvocifrenim košgeterskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << učinkom.

Najbolji strelac kod Hoksa bio je Tre Jang sa 33 poena, dok je u redovima Vizardsa po običaju najbolji bio Rasel Vestbruk sa 34 poena i 15 skokova.



Izvor: You tube MLG Highlights

Dalas je pobedom nad Nju Orleansom 125:107 napravio važan korak ka plasmanu u plej-of.

Maveriksi su fenomenalno odigrali prvo poluvreme u kome su zabeležili čak 77 poena. Luka Dončić je bio na svom prepoznatljivom nivou postigavši 33 poena uz osam asistencija i osam skokova.

Posebno je blistao u drugoj četvrtini u kojoj nanizao čak 17 poena šutirajući bez promašaja iz igre 6-6.

Boban Marjanović je u pobedi Dalasa učestvovao sa dva poena i dva skoka za četiri i po minuta na terenu.

Izuzetno važan trijumf zabeležili su i Los Anđeles Lejkersi protiv Hjustona 124:122.

Kajl Kuzma je sedam sekundi pre kraja vratio je vođstvo Lejkersima, da bi pobedu sa linije penala osigurao Hrton Taker koji je sa 23 poena bio najefikasniji u ekipi iz Los Anđelesa. Bolji od ostalih u timu Roketsa bili su Olinik i Bruks sa 24 poena.

Rezultati:

Atlanta - Vašington 120:116, Bruklin - San Atonio 128:116, Klivlend - Boston 102:94, Dalas - Nju Orleans 125:107, Juta - Portland 98:105, L.A. Lejkers - Hjuston 124:122.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Bogdanović predvodio Atlantu u pobedi nad Orlandom

Izvor: RTS, 14.Maj.2021, 06:47

Srpski internacionalac Bogdan Bogdanović sjajnom igrom predvodio je tim Atlante u ubedljivoj pobedi nad Orlandom sa 116:93 i meč završio kao najefikasniji igrač. . Predvođena srpskim reprezentativcem Atlanta je već od samog početka meča preuzela inicijativu i došla...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.