Američki investitor i Putinov kritičar koji se obogatio u Rusiji pronađen mrtav u Vašingtonu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 19.Avg.2022, 10:26

Američki investitor i Putinov kritičar koji se obogatio u Rusiji pronađen mrtav u Vašingtonu

Američki broker i investitor Den Rapoport, koji se obogatio na ruskom tržištu tokom 1990-ih i 2000-ih te je kasnije osnovao elitni noćni klub u Moskvi prije nego što je napustio zemlju, pronađen je mrtav na pločniku u Vašingtonu, saopšteno je iz policije. Kako prenosi RFE/RL na engleskom jeziku, navodi se da policija istražuje smrt 52-godišnjeg Rapaporta, koji je pronađen mrtav ispred stambene zgrade na sjeverozapadu glavnog grada Sjedinjenih Američkih Država (SAD), ali za sada nema naznaka...
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Američki broker i kritičar Putina pronađen mrtav

Izvor: Danas, 19.Avg.2022

Američki broker i investitor Den Rapaport (52), koji se obogatio na ruskom tržištu u periodu privatizacije državnih preduzeća i kasnije imao biznis u Ukrajini, pronađen je mrtav na trotoaru u Vašingtonu, prenosi Radio Slobodna Evropa (RSE).

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.