Aleksandar Vučić se sastao danas sa ambasadorom Markom Đurićem: Poslednji pripremni sastanak pred Vašington

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2020, 11:58

Aleksandar Vučić se sastao danas sa ambasadorom Markom Đurićem: Poslednji pripremni sastanak pred Vašington

Tom prilikom predsednik se obratio putem instagrama

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa ambasadorom Srbije u SAD Markom Đurićem povodom njegovog odlaska u Vašington.

uz poruku:

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

- Poslednji pripremni sastanak sa ambasadorom Srbije u SAD Markom Đurićem pred odlazak u Vašington. Siguran sam da će na tom mestu uspešno da predstavlja i štiti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << interese naše Srbije - piše na zvaničnom profilu predsednika države.

Početkom ovog mesesa, Ðurić je dobio agreman administracije u Vašingtonu, nepunih mesec dana posle odluke Vlade Srbije o njegovom imenovanju na mesto ambasadora Srbije u SAD.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.