AMERIKA SE RASPADA: Aleksej Puškov progovorio o VRTLOGU HAOSA koji je zahvatio Sjedinjene Države

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2020, 08:50

"AMERIKA SE RASPADA": Aleksej Puškov progovorio o VRTLOGU HAOSA koji je zahvatio Sjedinjene Države

Naveo skorašnje primere gde je Vašington potpuno zakazao

SAD su počele da se raspadaju, napisao je na tviteru član Saveta Federacije Rusije Aleksej Puškov.

- SAD počinju da se raspadaju. To se vidi u Siriji i Avganistanu, po katastrofi sa Kovid-19 u samim SAD, po nesposobnosti da pomognu evropskim saveznicima na vrhuncu pandemije, po nemuštim optužbama na račun Kine, po rasnom buntu i unutrašnjem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << raskolu - rekao je senator.

The President of the United States @realDonaldTrump has just walked from the White House to St John’s Church where rioters set fire last night. It’s a triumphant moment of hope over fear.

— Richard Grenell (@RichardGrenell) June 1, 2020

Po njegovim rečima, SAD su se našle u vrtlogu haosa.

Protesti, koje prate neredi, vandalizam, napadi na policiju, zahvatili su desetine američkih gradova. Povod je stalo ubistvo afroameričakca u Mineapolisu koji je preminuo nakon grubog hapšenja.

Juče je predsednik Donald Tramp obišao spaljenu crkvu Svetog Džona nedaleko od Bele kuće, a fotografije i snimci te posete najbolje pokazuju u kakvoj se krizi nalazi američko društvo.

“Behold, I send you out as sheep in the midst of wolves. Therefore be wise as serpents and harmless as doves.”

- Matt. 10:16

St. John’s Church was SET ON FIRE last night & today @realDonaldTrump made a STRONG stand: God will prevail!

This is STRENGTH. This is MY PRESIDENT🇺🇸❤️ pic.twitter.com/IULnTMcPVx

— Ryann McEnany (@RyannMcEnany) June 2, 2020

Tramp se, sa nekolicinom saradnika, nakratko zadržao ispred crkve držeći u ruci primerak Biblije.

Istorijska crkva "Sent Džon", poznata i kao predsednička crkva budući da se nalazi nedaleko od Bele kuće, zapaljena je i oštećena prilikom protesta u Vašingtonu koji su se u toku noći pretvorili u vandalizam.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.