1.384 DANA Pompeo našao novi posao, tvitovao i broj koji otkriva njegove prave namere

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2021, 20:16

"1.384 DANA" Pompeo našao novi posao, tvitovao i broj koji otkriva njegove prave namere

Pogledajte šta će sada raditi, a kakvi su mi planovi

Bivši američki državni sekretar Majk Pompeo našao je novi posao, posle smene predsedničke administracije. On se pridružio konzervativnoj "tink-tenk" organizaciji, a američki mediji spekulišu da iza toga stoji njegova namera da se kandiduje za predsednika 2024. godine.

Majk Pompeo, koji više nema nikakvu državnu funkciju pošto je administracija Džoa Bajdena preuzela vlast u Americi, zaposlio se u Hadson >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << institutu, neprofitnoj organizaciji sa sedištem u Vašingtonu, objavio je "Njujork post", pozivajući se na "Aksios".

Kako navode američki mediji, Pomepo će tako moći da aktivno učestvuje u političkoj debati, ali i da bude blizu najvećim donatorima Republikanske partije.

- Drago mi je što sam se pridružio Hadson institutu i nadam se da ću doprineti njegovoj misiji promovisanja američkog vođstva i globalnog učešća - saopštio je Pompeo.

Hadson institut je popularan među američkim konzervativcima, koji ga doživljavaju kao platformu za svoje političke predloge.

- Sekretar Pompeo ima istoriju javne službe za primer i njegova posvećenost vrednostima koje promovišemo, čini ga izvanrednim za saradnju - rekla je Sara Mej Štern, predsedavajuća Instituta.

​Spekulacije da bi Pompeo mogao da bude republikanski kandidat za sledeće predsedničke izbore, podgrejane su i njegovim tvitom, koji je objavio dan posle inauguracije Džoa Bajdena za predsednika.

Pompeo je tada na Tviteru napisao "1.384 dana", što je u tom trenutku bio broj dana do sledećih predsedničkih izbora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.