Vestbruk trejdovan u Vašington

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Dec.2020, 10:18

Vestbruk trejdovan u Vašington

Doskorašnji plejmejker Hujstona Rasel Vestrbuk postao je novi košarkaš Vašingtona, prenosi ESPN.

Kako se navodi, Rokitisi i Vizardsi su dogovorili trejd u kom će Vestbruk otiši u Vašington, dok će u suprotnom pravcu biti poslati Džon Vol i zaštićeni lutrijski pik prve runde NBA drafta 2023. godine.

Mediju su nedaljama pislali da Vesbruk želi da napusti Hjuston, kako bi otišao u tim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u kom će biti lider i u kom će se boriti za šampionski prsten.

Jedinu sezonu među Roktisima završio je uz povredu, dok je Vol poslednju utakmicu odigrao 26. decembra 2018. godine zbog povrede Ahilove tetive.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.