Selaković: Čekaju nas komplikovana dešavanja sa Kosovom

Izvor: Vesti-online.com, 08.Jan.2019, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selaković: Čekaju nas komplikovana dešavanja sa Kosovom

Srbiju čekaju složena i komplikovana dešavanja u vezi sa Kosovom i Metohijom i važno je da budemo složni i da jačamo prijateljstva koja imamo u svetu, izjavio je danas generalni sekretar predsednika Republike Nikola Selaković.

- Mislim da postoje različite političke igre i da pred nama nije jednostavna i laka godina - rekao je Selaković za RTS upitan da prokomentariše pisanje "Vašington posta" o navodima >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Hašima Tačija da će promeniti kurs kada je reč o tarifama koje je Priština uvela na srpsku robu.

Prema njegovim rečima, Srbiju čekaju mnogo složena i komplikovana dešavanja u vezi sa KiM.

- To nije ni malo lako i zato je veoma važno da smo složni, da znamo šta hoćemo i da jačamo svoja partnerstva i prijateljstva koja imamo u svetu - zaključio je Selaković.
Pogledaj vesti o: Hašim Tači,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.