Izvor: Nezavisne Novine, 13.Avg.2020, 14:10

Pompeo: Biće plaćena ogromna cijena ako su tačni izvještaji o Rusiji

VAŠINGTON - Državni sekretar Sjedinjenih Američkih Država Majk Pompeo izjavio je da je obavijestio ministra spoljnih poslova Rusije Sergeja Lavrova da će, kako je rekao, "biti plaćena ogromna cijena" ako se pokaže da su izvještaji obavještajnih službi o tome da je Rusija ucijenila glave američkih vojnika u okviru trupa u Avganistanu, tačni.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pompeo: Rekao sam Lavrovu, ako se utvrdi da je tačno, platiće visoku cenu

Izvor: B92, 13.Avg.2020

Vašington -- Državni sekretar Sjedinjenih Američkih Država Majk Pompeo izjavio je da je poslao obaveštenje ministru spoljnih poslova Rusije Sergeju Lavrovu...Pompeo je obavestio Lavrova da će, kako je rekao, "biti plaćena ogromna cena" ako se pokaže da su izveštaji obaveštajnih službi o tome...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.