OBEZBEDILI MESTO U ISTORIJI: Vašington promenio ime, a sada dobio i prvog tamnopuog predsednika (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2020, 17:52

OBEZBEDILI MESTO U ISTORIJI: Vašington promenio ime, a sada dobio i prvog tamnopuog predsednika (FOTO)

Prvi put u ligi.

Vašington fudbalski tim novo je ime nekadašjih Redkinsa koji su taj deo naziva izbacili jer je bio uvredljiv za američke urođenike, a sada je tim iz glavnog grada ušao i u istoriju NFL kao prva franšiza koja će za predsednika imati tamnoputu osobu.

Za predsednika Vašingtona izabran je  bivši igrač Džejson Rajt koji je takođe i tek četvrti bivši igrač koji je dogurao do predsedničke funkcije nekog tima u NFL-u.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
"The Washington Football Team hires Jason Wright as the league's first Black team president" https://t.co/8NChkr88kS

— #Baby💯 (@LizaBRoss) August 17, 2020

Sevilja je prvi finalista Lige Evrope, a večeras (21.00) u duelu Intera i Šahtjora dobićemo i njenog rivala. Nerazuri su favoriti s kvotom 1,75, ali ukrajinski tim prepun Brazilaca pokazao je ubedljivim igrama da je vrlo ozbiljan. Kvota na Šahtjor je 4,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART na Inter - Šahtjor.

Vašington je bio bez predsednika čitavih godinu dana, pošto je sredinom prošle godine otpušten Brajs Alen. Novi predsednik Rajt se neće baviti stvarima koij se tiu sporta, već će u njegov delokrug spadati finansije, Marketing, prodaje i poslovne operacije. Rajt je sedam godina proveo u NFL-u kao raning bek u četiri različita tima, a poukao se 2010. kako bi se posvetio biznisu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Fabiola Paralo, devojka fudbalera Laga Žuniora.
Pogledaj vesti o: Vašington,   Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.