NACIONALNA GARDA NA KRAJU ZAVRŠILA U GARAŽI: Napravili od Kapitola vojnu bazu, a onda sve gardiste ostavili na cedilu (FOTO)

Izvor: Kurir, 22.Jan.2021, 17:57

NACIONALNA GARDA NA KRAJU ZAVRŠILA U GARAŽI: Napravili od Kapitola vojnu bazu, a onda sve gardiste ostavili na cedilu (FOTO)

Na hiljade pripadnika američke Nacionalne garde završilo je u garaži ili po obližnjim parkovima, pošto su ih izbacili iz Kongresne zgrade u Vašingtonu samo dan posle inauguracije Džoa Bajdena.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

NACIONALNA GARDA IZBAČENA IZ KONGRESA: Na hiljade vojnika spava na ulici, osećaju se izdanim (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2021

U Vašingtonu je boravilo više od 25.000 pripadnika Nacionalne garde..Na hiljade pripadnika američke Nacionalne garde završilo je u garaži ili po obližnjim parkovima, pošto su ih izbacili iz Kongresne zgrade u Vašingtonu samo dan posle inauguracije Džoa Bajdena. Gardisti su u Kapitolu bili dve...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.