Jokić: Imamo timski duh, igramo jedan za drugoga

Izvor: B92, 22.Mar.2019, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokić: Imamo timski duh, igramo jedan za drugoga

Nikola Jokić i Denver nastavili su seriju pobeda i protiv Vašingtona.

Srpski košarkaš je odigrao još jednu odličnu partiju, zabeležio je dabl-dabl učinak od 15 poena i 11 skokova i bio jedan od najzaslužniji za trijumf Nagetsa od 113:108.

Srpski centar je po završetku meča istakao da je timski duh na najvišem nivou iće to svakako mnogo značiti u predstojećem plej-ofu.

"Moramo da nastavimo da igramo ovako dobro. Trebalo bi da znate da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je uvek iza vas ili pored vas neko kome možete da prosledite loptu. Igramo jedan za drugoga", izjavio je Jokić.

Velika stvar je što je čakk osam košarkaša imalo dvocifren učinak, a njih petorica su imali jednak učinakk od po 15 postignutih poena. Pored Jokića, to je pošlo za rukom Polu Milsapu, Geriju Herisu, Džamalu Mareju i Toriju Kregu.

Trener Majkl Maloun kaže da se pribojavao meča sa Vizardsima.

"Bio sam zabrinut pre utakmice jer sam se plašio da će igrači biti pomalo umorni od utakmice u Bostonu. Izvući dobar rezultat posle svega, čak iako igra nije bila najgledljivija, govori mnogo o ovom timu koji se ne zadovoljava trenutnim", izjavio je Maloun.

On je dodao da tim ima još šansu da se bore za prvo mesto u Zapadnoj konferenciji.

"Jako je važno igrati na najvišem nivou pred ulazak u plej-of. I još imamo zašza da igramo. Biti šampion Divizije je nešto o čemu govorimo. Obezbediti tu poziciju nosioca i prednost domaćeg terena, zašto to ne bismo bili mi? Na 13 utakmica do kraja nema mesta mislima o opuštanju", zaključio je trener Denvera.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.