Izvor: DANuBeogradu.rs, 19.Maj.2017, 09:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Guarnerius: Peva Mina Gligorić

U utorak, 23. maja od 20.00 u Centru lepih umetnosti Gvarnerius (Džordža Vašingtona 12) nastupiće sopran Mina Gligorić. Na programu su dela Šuberta, Betovena i Štrausa, a u klavirskoj pratnji je Zorka Milivojević. Ulaz je slobodan. Koncertom višestruko nagrađivane studentkinje master studija FMU iz Šapca nastavlja se ciklus „FMU i Guarnerius nagrađuju“. Pevačica Mina Gligorić … The post Guarnerius: Peva Mina Gligorić appeared first on Dan u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Koncert soprana Mine Gligorić u "Gvarnerijusu"

Izvor: Blic, 19.Maj.2017

U okviru ciklusa koncerata „FMU i Gvarnerijus nagrađuju" u utorak 23. maja u 20h nastupiće sopran Mina Gligorić uz klavirsku saradnju Zorke Milivojević...Na programu su dela Šuberta, Betovena i Štrausa. Ulaz na koncert je slobodan...Mina Gligorić (Šabac, 1993) je višestruko nagrađivana studentkinja...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.