Izvor: Blic, 16.Okt.2019, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amerikanci sproveli sajber napad na Iran nakon što su dronovi gađali saudijske rafinerije

Sjedinjene Države sprovele su tajnu sajber operaciju protiv Irana, nakon napada na saudijske rafinerije 14 septembra za koje Vašington i Rijad krive Teheran, iako su Huti preuzeli odgovornost, tvrde dva izvora za Rojters. Dva neimenovana američka zvaničnika rekla su da se ova operacija odigrala krajem septembra i da je njena meta bila iranska propaganda.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

AMERI ĆUTE I TIHO UDARAJU NA IRAN: SAD izvele super tajni napad na Islamsku republiku, posledice će se osećati mesecima (VIDEO)

Izvor: Kurir, 16.Okt.2019

Sjedinjene Države izvele su tajnu sajber operaciju protiv Irana posle napada 14. septembra na naftne objekte Saudijske Arabije, za koje Vašington i Rijad krive Teheran, izjavila su dva američka zvaničnika.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.