Pet najgledanijih sportskih snimaka na sajtu RTS-a u 2014. godini!

Izvor: RTS, 31.Dec.2014, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pet najgledanijih sportskih snimaka na sajtu RTS-a u 2014. godini!

Fudbalska utakmica između Srbije i Albanije bila je glavni sportski događaj prethodne godine, bar kada je poseta RTS Sport Jutjub kanalu u pitanju. Dešavanja sa Svetskog košarkaškog prvenstva u Španiji praćena su sa velikom radošću, dok su nas i vaterpolisti razveselili novim evropskim zlatom. Čitaj mi!

Ostali sportovi 1 Pet najgledanijih sportskih snimaka na sajtu RTS-a u 2014. godini!

2 Ronaldo ne voli Ronalda, već...

3 Udovičić: Sledi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nam godina izazova

4 Ljajić: Pazar ispašta zbog jednog idiota

5 Perez: Real bez Bejla? Gluposti...

Sportsku javnost u Srbiji u protekloj godini najviše je privukao meč, odnosno incident na meču između Srbije i Albanije, odigran u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo naredne godine u Francuskoj.

Snimak uletanja drona na stadion Partizana, kao i ostale ružne stvari koje su usledile, pogledan je na Jutubu gotovo dva miliona puta, dok je sledeći najgledaniji video - intoniranje himni dve države na istoj utakmici.

Srbija je pomno pratila povratak košarkaške reprezentacije na stare staze slave, uz osvajanje srebrne medalje na Svetskom prvenstvu u Španiji.

Fantastična trojka Bogdana Bogdanovića protiv Brazila, čudesni potez Miroslava Raduljice protiv Francuske, kao i "let" Nikole Kalinića protiv SAD-a, među najgledanijim su snimcima na RTS Sport kanalu.

Tu su, naravno, i izveštaji sa finala šampiona sveta protiv SAD-a, ali i velike pobede u polufinalnom meču sa Francuzima.

Da je Srbija "zemlja košarke" potvrđuje i snimak tuče između košarkaša Crvene zvezde i Partizana u finalnoj seriji plej-ofa nacionalnog šampionata.

Srbija je postala i šampion Evrope u vaterpolu, a veliki preokret protiv komšijske Crne Gore u polufinalu, kao i trijumf nad domaćinom Mađarskom, razgalila su srca naših gledalaca.

Sportka 2014. godina bila je veoma uspešna, sledeća će, nadajmo se, biti još bolja. Sva sportska dešavanja gledajte i dogodine na programima Radio-televizije Srbije, kao i na našem RTS Sport Jutub kanalu.

Srećna Nova godina! Sportski pozdrav!
Pogledaj vesti o: Utakmica Srbija Albanija

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Pet najgledanijih sportskih snimaka na sajtu RTS-a u 2014. godini!

Izvor: RTS, 31.Dec.2014

Fudbalska utakmica između Srbije i Albanije bila je glavni sportski događaj prethodne godine, bar kada je poseta RTS Sport Jutjub kanalu u pitanju. Dešavanja sa Svetskog košarkaškog prvenstva u Španiji praćena su sa velikom radošću, dok su nas i vaterpolisti razveselili novim evropskim zlatom....

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.