Izvor: MozzartSport.com, 10.Dec.2021, 19:15

Vatromet i bakljada na Marakani - stigli junaci iz Brage (VIDEO)

Navijači Crvene zvezde priredili doček fudbalerima i stručnom štabu

Fudbaleri Crvene zvezde u Bragu su otputovali u majicama sa peharom svetskog prvaka koji su njihovi prethodnici podigli pre okruglo 30 godina, a sa Iberijskog poluostrva vraćaju se s novim podvigom.

Plasmanom u osminu finala Lige Evrope ostvaren je najveći uspeh još od 1991. godine, kada je tadašnja generacija majstora u crveno-belim dresovima pokorila Evropu i svet.

Izabranici >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Dejana Stankovića remijem 1:1 sačuvali su prvo mesto, pošto je i duel Ludogorec - Midtjiland završen bez pobednika (0:0), tako da su sada mirni do 10. marta kada će nastaviti učešće na međunarodnoj sceni. Protiv koga, saznaćemo 25. februara.

Imala je Crvena zvezda veliku podršku svojih navijača na čuvenom Kamenolomu u Bragi, a po povratku na stadion Rajko Mitić sačekao ih je vatren doček nekoliko stotina pristalica kluba.

Baklje su se palile jedna za drugom, bio je i vatromet, a pesma odzvanjala pomoćnim terenom iza severne tribine. Sve to pratila je poruka: "Svi na Radnik, ponesi šal", koja se odnosi na duel Superlige Srbije u ponedeljak od 18 časova u Ljutice Bogdana.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:
Pogledaj vesti o: Utakmica Partizan Braga,   Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.