Izvor: MozzartSport.com, 26.Sep.2021, 14:50

Santa Klara u padu, Braga se na Azorskim ostrvima sprema za Midtjiland

Dva duela danas u sklopu Primeire

Pre nedelju dana Braga je prekinula seriju od tri meča bez pobede u svim takmičenjima. Obračunala se sa Tonelom kod kuće, savladala je sa 3:1, i mora da nastavi ovaj trend ako namerava da ostane u trci za tri najbolje pozicije u ligi, koje nude potencijalnu priliku za nastup u Ligi šampiona.

Lani, Braga je takmičenje u Primeiri okončala na četvrtom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << mestu, pride je osvojila Kup i izborila prolaz u grupnu fazu Lige Evrope, gde je žreb spojio sa Crvenom zvezdom. Upravo poslednji neuspeh Arsenalisti su imali u Beogradu, na gostovanju crveno-belima na startu drugorangiranog kontinentalnog takmičenja, kada su poraženi sa 2:1. Naredni duel u Evropi ekipa Karlosa Karvaljala imaće kroz četiri dana, kada joj na noge u Kamenolom stigne danski Midtjiland. To znači da bi Karvaljal mogao da odmori ponekog prvotimca i sačuva ga za evropski duel.

19.00: (3,70) Santa Klara (3,40) Braga (2,05)

No, sva tri protivkandidata Brage u Primeiri - Benfika, Porto i Sporting - nisu oklevala tokom petka i subote, ostvarila su pobede, pa Arsenalisti moraju da odgovore na isti način na terenu Santa Klare, ovosezonskog protivnika Partizana u kvalifikacijama za Ligu Konferencije (19.00).

Dug put do Azorskih ostrva nije primamljiva zabava za gotovo sve portugalske timove. Međutim, tim iz Ponta Delgade trenutno nije u dobroj formi, pošto posle šest kola zauzima tek 16. mesto na tabeli, a u februaru ove godine doživeo je prvi poraz kod kuće od Brage posle skoro 22 godine.

-------------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

-------------------------

Od početka nove sezone gosti i dalje traže optimalno raspoloženje.

"Rastemo, evoluiramo. Imamo nekoliko novih igrača. Naravno, dužnost ovog kluba je uvek da pobeđuje od samog početka. Činimo sve što možemo da pronađemo pravi put", rekao je Karlos Karvaljal.

Puleni trenera Danijela Ramosa poraženi su četiri puta do sada u prvenstvu. Drugi su najneefikasniji sastav takmičenja, a dele i drugo mesto po broju primljenih golova.

Sve mečeve Primeire možete da pogledate u direktnom prenosu na sajtu mozzartbet.com. Dovoljno je samo da budete registrovani, a registracija je besplatna.

PRIMEIRA – 7. KOLO

Petak

Sporting - Maritimo 1:0 (0:0)

/Poro 90+8pen/

Žil Visente - Porto 1:2 (1:1)

/Lino 24 - Taremi 9, Seržo Oliveira 89/

Subota

Moreirense - Arouka 2:1 (1:0)

/V. Silva 29, Andre Luis 64 - A. Silva 82/

Gimarais - Benfika 1:3 (0:2)

/Duarte 78 - Jaremčuk 30, 41, 73/

Tondela - Famalikao 3:2 (1:0)

/Muriljo 33, Boseli 78, Dadašov 84 - Haime 40, Marin 50/

Nedelja

19.00: (3,70) Santa Klara (3,40) Braga (2,05)

21.30: (2,20) Portimonense (3,20) Vizela (3,50)

Ponedeljak

20.00: (1,75) Fereira (3,45) Belenenses (5,20)

22.15: (2,85) Boavista (2,85) Estoril (2,85)

*** kvote su podložne promenama

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.