Izvor: MozzartSport.com, 07.Dec.2020, 00:25

REZZIME DANA (nedelja): Španci i Braga uprskali stvar

Pogledajte ko vam je 6. decembra doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

LIVERPUL - VULVERHEMPTON ( >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << tip 1, kvota 1,73) - rezultat 4:0

Devet meseci prošlo je otkako se Enfildom poslednji put začula ona stara "You'll Never Walk Alone" iz grla navijača Liverpula, a u danu kada im je bar delimično dozvoljeno da ispune tribine svoje druge kuće, imali su šta i da vide. Pravu fudbalski šou u režiji Mohameda Salaha i njegove družine, odnosno ubedljivu pobedu nad Vulvsima kojom branilac titule ostaje na deobi prvog mesta zajedno sa Totenhemom - 4:0 (1:0).

Opširnije OVDE.

KROTONE - NAPOLI (tip 2, kvota 1,38) - rezultat 4:0

Očekivalo se Napoli pobedi u Krotoneu koji je najslabija ekipa u ligi, ali ne baš da to uradi ovako ubedljivo i da drugi put zaredom trijumfuje sa čak 4:0. Izgleda da je Gatuzo posložio kockice i da Napolitanci maksimalno koriste ogroman potencijal koji imaju. Napoli je u prošlom kolu odao počast svojoj legendi Dijegu Maradoni demoliranjem Rome sa 4:0, a danas je istim rezultatom protutnjao i kroz Krotone

Opširnije OVDE.

BENFIKA - PASOŠ FEREIRA (tip 1, kvota 1,38) - rezultat 2:1

Mnogo puta viđena situacija ponovila se i ove večeri u Lisabonu. Benfika je ponovo odradila ono njeno. Mirisalo je na kiks Orlova i veliki korak unazad u šampionskoj trci, ali je portugalski velikan uhvatio tri boda preokretom protiv Pakoš Fereire. Gubila je Benfika, ali je uspela da se sabere u nastavku, totalno izdominira, i na kraju u četvrtom minutu nadokande dođe do tri boda. Strelac je bio Valdšmit.

ŠEFILD JUNAJTED - LESTER (tip 2, kvota 2,15) - rezultat 1:2

Bramal Lejn nije bio u grupi stadiona kojima je ovog vikenda dozvoljeno da bar delimično otvore vrata, ali navijači Šefild junajteda svejedno su mislili da će večeras slaviti. Izabranici Krisa Vajldera dugo su bili na dobrom putu da osvoje tek drugi bod u sezoni, samo da bi im planove na kraju pokvario ko drugi no Džejmi Vardi, neprikosnoveni lider Lester Sitija, koji je golom u 90. minutu utakmice Lisicama doneo pobedu od 2:1 i proboj do trećeg mesta na tabeli Premijer lige.

Opširnije OVDE.

SAMPDORIJA - MILAN (tip 2, kvota 1,78) - rezultat 1:2

Nema dileme, ovaj Milan nije prolazna senzacija, ovo je već ozbiljan tim koji pršti od samopouzdanja i gazi sve pred sobom. Deluje da je povratak u Ligu šampiona izvestan, ali i o skudetu treba i mora da se sanja kada već igra ovako dobro. Rosoneri su nastavili seriju sjajnih rezultata u Seriji A i zadržali pet bodova prednosti na prvom mestu. Nova žrtva ekipe Stefana Piolija je bila Sampdorija u gostima.

Opširnije OVDE.

MEC - LION (tip 2, kvota 1,60) - rezultat 1:3

Možda bi utakmica otišla drugim tokom da je Farid Bulaja iskoristio jedanaesterac u sedmom minutu, ali nije, pa je Lion golom Depaja i sa dva pogotka Ekambija stigao do velike prednosti. Bolaja je do pogotka na ovom meču stigao u završnici, ali to nije predstavljalo nikakvu posebnu utehu za mec.

ŠALKE - LEVERKUZEN (tip 2, kvota 1,55) - rezultat 0:3

Da, da, tim koji nikad nije bio prvak rešio je da napadne Bajern, da makar ugrozi dominaciju giganta iz Minhena. Kad već u tome minulih sezone nisu uspeli ni Borusija iz Dortmunda, ni RB Lajpcig, možda je red da pokuša Leverkuzen. Ako je suditi na osnovu rezultata u dosadašnjem toku sezone deluje spremno da baci rukavicu u lice aktuelnom prvaku. Nije samo reč o tome da je stigao na bod do prvog mesta, nego što mesecima igra uverljivo, stabilno, efikasno i nudi argumente da ga zanimaju visoki ciljevi.

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

VILJAREAL - ELČE (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 0:0

Viljareal je sve šanse na večerašnjoj utakici uspeo da prokocka, iako je napadao praktično tokom čitavog meča. Unaj Emeri je u nastavku uveo Alkasera, Kuba, Kokelana, Pina i Ninja, ali ni to nije dalo konkretnog rezultata. Elče se branio od početka do kraja utakmice i na kraju došao do velikog boda. Žuta podmornica sada ima dve utakmice više i pet bodova manje od Atletiko Madrida.

ALAVES - SOSIJEDAD (tip 2, kvota 1,87) - rezultat 0:0

Sosijedad je uprskao stvar, nije uspeo da stigne do pobede iako je od 61. minuta igrao sa igračem više. Gosti su pokušali da razdrmaju ekipu brojnim izmenama u finišu utakmice, ali ništa nije dalo rezultata. Gosti su imali 68 posto loptu u svom posedu i pet udaraca u protivnički gol, ali mreža Alavesa se nije tresla.

BELENSENSEŠ - BRAGA (tip 2, kvota 1,55) - rezultat 2:1

Belenenseš je iskoristio velike propuste u odbrani Brage i došao do velike pobede. Domaćin je golovima Kardosa i Souse vodio na poluvremenu sa 2:0, a onda je Karmo dobio crveni karton. Ipak, gosti su i sa igračem manje uspeli da dođu do gola, pošto je Paulinjo pogodio sa bele tačke, ali je to bilo sve od Brage na ovom meču.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Rezzime jučerašnjeg dana (nedelja): Sedamdeset procenata zadovoljstva

Izvor: MozzartSport.com, 07.Dec.2020

Pogledajte ko vam je 6. decembra doneo novac, a ko prodao....NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu...OVDE pogledajte kako smo mi...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.