OTPALE RUSKINJE: Brazilke prošle u polufinale, Srbija zna SVE potencijalne rivalke za medalje

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2021, 17:12

OTPALE RUSKINJE: Brazilke prošle u polufinale, Srbija zna SVE potencijalne rivalke za medalje

Sigurna igra.

Odbojkašice Brazila uspele su posle velike borbe da pobede Rusiju sa 3:1 (23:25, 25:21, 25:19, 25:23), pa će u polufinalu Olimpijskih igara odmeriti snage sa selekcijom Južne Koreje. U drugom polufinalu igraće Srbija i SAD.

Prevagu na tasu Brazila, donele su Gabriela Braga sa 18, Karolina Oliveira i Rosamaria Mintibeler sa po 16 osvojenih poena. Kod Rusije, raspoložene za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << igru u napadu, bile su Arina Fedorovceva sa 20, Irina Voronkova sa 18 i Irina Koroljeva sa 14 osvojenih poena.

Iako je Zvezda odigrala samo 1:1 sa Šerifom u Beogradu, s velikom pažnjom će se večeras (20.00) pratiti utakmica Dinamo Zagreb - Legija jer se tu krije naredni rival crveno-belilh (ako prođu dalje). Kvota na Dinamo na Maksimiru je 1,77, na iks 3,45, a na dvojku 5,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Dinamo Zagreb - Legija.

Podsećanja radi, u ostalim mečevima četvrtfinala, Srbija je pobedila Italiju sa 3:0, Južna Koreja je dobila triler protiv Turske sa 3:2, a SAD su nadigrale Dominikansku Republiku sa 3:0.

Polufinalni dueli su na programu 6. avgusta.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Danijela Rajić, supruga Pola Džordža.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

BRAZILKE SLAVILE POSLE PREOKRETA: Odbojkašice Brazila u polufinalu OI! Srbija saznale sve rivale u borbi za medalju!

Izvor: Kurir, 04.Avg.2021

Odbojkašice Brazila plasirale su se danas u polufinale Olimpijskih igara u Tokiju, pobedom nad Rusijom rezultatom 3:1 (23:25, 25:21, 25:19, 25:22). Najefikasnija u timu Brazila bila je Gabrijela Gimaraeš sa 18 poena, dok su Kerol Gataz i Rosamarija Montibeljer postigle po 16 poena. Arina Fedorovceva...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.