NAPUŠTA BRAGU: Stojiljković na korak od prelaska u Kajzeri (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Sep.2017, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAPUŠTA BRAGU: Stojiljković na korak od prelaska u Kajzeri (FOTO)

Podiglo se mnogo prašine.

Nikola Stojiljković je poslednjih dana prelaznog roka u Srbiji bio jedan od igrača koji se najviše pominjao u srpskim medijima. Stojiljković je prvo bio na radaru Crvene zvezde, zatim i Partizana, ali čelnici beogradskih velikana nisu uspeli da ubede povremenog reprezentativca Srbije da napusti Bragu i vrati se u srpski fudbal, gde bi imao šansu da igra u Ligi Evrope. Tu šansu sad neće imati, jer ga u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Bragi nisu ni licencirali za to takmičenje (pročitajte OVDE).

#Kayserispor Nikola Stojiljkovic'in Peşindehttps://t.co/YCqN3CP650#transferraporu pic.twitter.com/QnIBiFZA5F

— Spor Türkiye (@sporturkiye_) 03. септембар 2017.

Činjenicu da u Bragi više ne računaju na njega, prvi želi da iskoristi Kajzeri. Čelnici turskog prvoligaša su u pregovorima sa Stojiljkovićem i Bragom, a kako tvrde turski mediji, gotovo izvesno je da će Srbin stići na pozajmicu do kraja sezone. Prelazni rok u Turskoj traje do 8. septembra, pa ima vremena da se sve okonča uspešno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.