LE - Hadži promašio penal, ali Liverpulovo dete odvelo Škote dalje! (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Feb.2020, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LE - Hadži promašio penal, ali Liverpulovo dete odvelo Škote dalje! (video)

Ekipa Stivena Džerarda u 1/8 finala Lige Evrope.

Fudbaleri Glazgov Rendžersa slavili su u revanš susretu 1/16 finala u Bragi sa 0:1 (0:0), te su tako sa ukupnih 4:2 obezbedili plasman u narednu fazu.

U finišu prvog poluvremena su imali veliku šansu da povedu, dobili su jedanaesterac, odgovornost je preuzeo Janis Hadži, koji je preokrenuo rezultat u prvom susretu na "Ajbroksu".

Golman Brage ipak brani njegov pokušaj sa kreča, nije bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << promene rezultata.

Ipak, u 61. minutu, Hadži pronalazi Rajana Kenta, koji u situaciji jedan na jedan matira golmana domaćeg sastava i donosi prednost ekipi Stivi Džija.

Uzbudljivo je bilo do kraja, najpre je Paulinjo pogodio stativu, potom je Arfild duplirao prednost gostiju iz Glazgova, ali je njegov pogodak poništen zbog ofsajda.

Paulinjo je ponovo pripretio gostima, ali je ovoga puta tukao preko gola.

Nije bilo promene rezultata, Braga je završila takmičenje, ekipa Stivena Džerarda je u 1/8 finala.
Pogledaj vesti o: Utakmica Partizan Braga

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Rendžers prvi učesnik osmine finala Lige Evrope (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 26.Feb.2020

Prošle nedelje su nam fudbaleri Rendžersa i Brage priredili pravi spektakl na Ajbroksu. Domaćin je za manje od pola sata preokrenuo meč od 0:2 do 3:2 i tako drastično podigao šanse za prolaz u dalju fazu Lige Evrope. Teško je bilo za očekivati da će se takva utakmica ponoviti i u Portugalu,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.