GLAS NAVIJAČA Treneru, odlazi! – MaxBet Sport

Izvor: 011vodič.com, 23.Sep.2019, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GLAS NAVIJAČA Treneru, odlazi! – MaxBet Sport

Posrtanje Barselone je glavna sportska tema u Španiji. Gigant iz pokrajine Katalonije zabeležio je najgori start sezone u poslednjih 25 godina. Bio je to povod da Marka pokrene anketu, tražeći razloge za Barsin strmoglavi pad. U anketi je učestvovalo oko 600.000 ljudi.
Na meču Braga – Maritimo, naša kladionica nudi kvotu 4.45 za igru 1-1&3-4.
Polovina učesnika smatra da je glavni krivac za posrtanje vladajućeg šampiona trener Ernesto Valverde. Njih čak >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << 74 odsto želi da mu šro pre vidi leđa. Gotovo četvrtina je odgovorila da je kriva uprava, a nešto više, 27 odsto, smatra da su najodgovorniji igrači.
Jedan od onih koji su se uklopili u sivilo tima je 120 miliona evra plaćeni Antoan Grizman. Francuz nije lider, nije to bio ni u Atletiku, a čak 80 odsto ispitanih je razočarano njegovim partijama.
Poput sličnih ovdašnjih primera, izdanja Barselone su u direktnoj vezi sa prisustvom jednog čoveka. Lionela Mesija. Odgovori su interesantni i kazuju da su problemi Barselone mnogo dublji. Samo 46 odsto ispitanih smatra da će igra šampiona da se poboljša povratkom Mesija u formu. Takođe, 47 odsto učesnika ankete označilo je odbranu kao najgori deo tima. Njih 29 odsto mišljenja je da je problem u napadu, a 24 odsto da je to vezni red.
Celog leta se govorilo o povratku Nejmara na Kamp Nou, što je očigledno dozlogrdilo navijačima. Tačno dve trećine učesnika ankete smatra da je ta transfer saga bitno uticala na ekipu. Isto tako, 64 odsto ispitanika smatra da Nejmar Barseloni – nije potreban.


The post GLAS NAVIJAČA Treneru, odlazi! – MaxBet Sport appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Utakmica Partizan Braga

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.