FUDBALERI BRAGE NISU SAMI U BEOGRADU: Navijači STIGLI iz Portugalije (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Sep.2021, 18:30

FUDBALERI BRAGE NISU SAMI U BEOGRADU: Navijači STIGLI iz Portugalije (VIDEO)

Meč počinje u 18.45.

Fudbaleri Crvene zvezde na premijeri u "B" grupi Lige Evrope dočekuju portugalsku Bragu. Meč počinje u 18.45, a očekuje se da će stadion biti prilično popunjen.

Interesantno je da su došli navijači iz Portugalije. Nema ih mnogo, desetak, ali ipak, je važno za igrače Brage da vide da imaju neku podršku. Svakakosu ih čuli dok su se zagrevali, ali za vreme >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << meča njih desetak neće moći da se nadglasavaju sa navijačima Zvezde.

Partizan cilja prvo mesto u grupi, a ako zaista i želi tamo moraće da snagu pokaže već na Kipru: dvojka se u Mozzart kladionicama plaća kvotom 2,25, u kombinaciji sa tri gola skače na 4,30. Pogledajte i ostale kvote Mozzart kladionica za meč Anortozis – Partizan.

Videćemo da li će navijači iz Portugačije biti srećni i posle meča, jer je primetno da su pre utakmice dobro raspoloženi.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska atletičarka Sara Vještica
Pogledaj vesti o: Utakmica Partizan Braga,   Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PODRŠKA KAKVU SU I OČEKIVALI: Odjekuje sa „Marakane“! (VIDEO) (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 16.Sep.2021

Delije napravile sjajnu atmosferu. Navijačima je jasno da će Zvezda voditi veliku bitku sa Bragom za prvo mesto u grupi i zato su u velikom broju došli na stadion „Rajko Mitić„. Stadionom „bruji“ pesma navijača od starta utakmice i definitivno su Delije svesne da daju veliku moralnu podršku...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.