Drama, najmoćniji svetski menadžer krade Kežmanu najskupljeg igrača?!

Izvor: Sportske.net, 19.Jun.2019, 09:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drama, najmoćniji svetski menadžer krade Kežmanu najskupljeg igrača?!

"Mesađero" piše da je Sergej na prekretnici, iza svega stoji provizija...

Sudbina Sergeja Milinković Savića je i dalje neizvesna. Naime, prema informacijama koje stižu iz Italije, čitav prelazni rok poveren je Mendešu, najmoćniji agent sveta bi među Rimljane trebalo da dovede Žemersona iz Monaka i Vijanu iz Brage.

On će povući svoje pulene Pedra Neta i Bruna Žordaoa, Lacio će >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dobiti od Benfike 25 miliona za ovaj dupli transfer, a sa druge strane Mendeš želi da bude uključen u transfer Sergeja.

Mateja Kežman to nije dobro primio, on navodno pregovara sa Pari Sen Žermenom, odnosno Leonardom, dok bi portugalski agent usmerio našeg igrača ka Juventusu i uzeo proviziju od transfera.

Jasno, tu će prelomiti sam fudbaler, "Mesađero" piše da će Kežman ipak zadržati pravo nad igračem i da je uspeo da odbije pokušaj Mendeša.

Lotito za Srbina nastavlja da traži 100 miliona evra, najviše što će PSŽ navodno ponuditi je 80 miliona.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.