Barsa odbila ponudu, dupli novac za  pojačanje koje nije odigralo ni minut!

Izvor: Sportske.net, 03.Avg.2020, 10:54

Barsa odbila ponudu, dupli novac za pojačanje koje nije odigralo ni minut!

Na njega ozbiljno računaju već za narednu sezonu...

Jedno od pojačanja Barse za budućnost svakako je odlični Trinkao, Portugalac koji je stigao iz Brage. On je zimus kupljen od Brage, plaćen 30 miliona evra, a priključiće se Kataloncima u novoj sezoni.

Procena je da je dovoljno dobar da odmah bude u konkurenciji za tim, pa se zbog toga priča da bi Dembele mogao da bude prodat.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Inače, Barsa je već imala ponudu za Portugalca, mogli su ovog leta bez da odigra minut u klubu da zarade na njemu duplo.

Španski klubovi pišu da je za monka koga vide kao Ronaldovog naslednika neimenovani klub PL nudio 60 miliona evra, ali da u klubu nisu želeli ni da razgovaraju o tome.

I dalje pokušavaju da se oslobode Kutinja, moguće i Dembelea, Rakitić je na izlaznim vratima, a mesta nema ni za Umtitija i nekolicinu igrača iz drugog plana.

Podsetimo već je doveden Pjanić u zamenu za Artura, a nekoliko sjajnih mladih igrača poput Puiga biće promovisani u prvi tim.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Igokea dovodi pojačanje iz Zvezde?

Izvor: Sportske.net, 03.Avg.2020

Klub iz Laktaša veoma je aktivan ovog leta, sledi novi atraktivni transfer?..Od početka leta Igokea je već angažovala nekoliko kvalitetnih pojačanja i dobrim delom formirala ekipu za narednu sezonu...U Laktaše je najpre stigao Džeki Karmajkl iz Burža, potom Stefan Fundić iz Zadra, pa Marko Jošilo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.