Vučević čestitao Uskrs: Da se nađemo jedni drugima u nevolji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Apr.2021, 15:17

Vučević čestitao Uskrs: Da se nađemo jedni drugima u nevolji

Gradonačelnik Novog Sada čestitao je Uskrs navodeći da nam veliki hrišćanski praznik poručuje da smo mi jedni drugima svetlo.

U"Sa kakvim god teškoćama da se suočavamo, moramo uvek verovati u pobedu života.

To nam i ovaj veliki hrišćanski praznik poručuje, da svetlo sija i kada se čini da je potpuna tama. To svetlo smo mi jedni drugima.

Da se nađemo bližnjima u nevolji, da solidarnost >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << bude uvek i ispred svega, da nikada ne dozvolimo da nas razlike udaljavaju, već naprotiv, da u njima vidimo vrednost i lepotu. Srećan Uskrs svima koji ovaj značajan datum obeležavaju po Julijanskom kalendaru. Da ga provedemo u zdravlju i zahvalnosti, sa svojim najmilijima", poručio je Vučević.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.