(VIDEO) O DA, I OVO SE DESILO! Beograd NAPUŠTEN za Uskrs: Na mestima gde vrvi od gužve, jutros je bilo totalno PUSTO

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2021, 11:26

(VIDEO) O DA, I OVO SE DESILO! Beograd NAPUŠTEN za Uskrs: Na mestima gde vrvi od gužve, jutros je bilo totalno PUSTO

I to je moguće u srpskoj prestonici.

Beograd - divan grad na dve reke. Divan sa svim svojim vrlinama i manama. A, jedna od najvećih mana koju će većina navesti je - gužva. Ritam srpske prestonice, ogromne saobraćajne gužve i neophodnost "punog džaka" strpljenja da bi se stiglo od tačke "A" do tačke "B". Vreva koja svakodnevno melje sve one koji se nađu u Beogradu kao da nikada ne prestaje, nebitno koji je dan u nedelji, mesecu, godini... Osim kada su najveći hrišćanski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << praznici, kada se sve umiri i odmori od brzine...

Prestonica vrvi od vozila stalno, te slika praznih i mirnih ulica deluje kao "čudo" koje je u Beogradu nemoguće da se desi, osim u trenucima koje ne bismo voleli da se ikada više ponove - kada je zbog pandemije koronavirusa bila vanredna situacija i kada je na snazi bio policijski čas.

Ipak, to "čudo" je normalno i uobičajeno na Uskrs kada ljudi prestaju da jure i konačno nađu vremena za sebe i porodicu - da u miru provedu najradosniji hrišćanski praznik sa svojim najmilijima.

Tako je bilo i ovog jutra. Čitav grad je pust i samo sunčevi zraci šaraju po ulicama ne bi li učinili da Beograd bude još lepši. Oko devet sati, kada neizostavno kreće prvo "ludilo" u prestoničkom saobraćaju, tamo gde smo navikli da bude gužva, na najprometnijim tačkama kojima se "mili" u četvorotočkašima - sada gotovo da nije bilo nijednog vozila.

Dobro je da sve malo stane, da uživamo i okrenemo se sebi. U miru porodičnog okruženja. Zato još jednom srećan Uskrs, odmarajte i volite svoje najbliže. Barem danas vas neće mučiti saobraćajna gužva u Beogradu - to "čudo" je danas normalno.

Hristos voskrese - Vaistinu voskrese!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.