Tanja Savić DOBILA PORUKU za Uskrs OD SINOVA - Emotivne reči će vam naterati SUZE na oči!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2021, 14:23

Tanja Savić DOBILA PORUKU za Uskrs OD SINOVA - Emotivne reči će vam naterati SUZE na oči!

Pokrenula lavinu komentara!

Pevačica Tanja Savić juče je proslavila Uskrs u Srbiji bez sinova Maksima i Đorđa, koji se trenutno nalaze u Australiji sa ocem.

Poznato je da ona već dugo bije bitku kako bi vratila svoje sinove, koje je njen suprug odveo u Australiju, a kako je skoro nagovestila u jednom intervjuu, uskoro bi trebalo da ponovo budu zajedno.

Iako nisu pored nje za najradosniji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << hrišćanski praznik, pevačicini sinovi su se potrudili da je iznenade. Tanja se pohvalila svojim pratiocima na Instagramu da je od njih dobila poruku koja joj je ulepšala dan.

- Ti si najbolja mama - napisano je u poruci.

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

- Meni je ovo ispunilo srce danas. Neka vas sve dragi Gospod čuva. Volite se ljudi jer mržnja nije od Boga. Hristos Voskrese. Sretan Uskrs - istakla je Tanja, dok su se komentari samo nizali:

"Mamini divni dečaci", "Majka je uvek jedna i jedina i želim ti da ih uskoro obojicu zagrliš", "Deca i njihova iskrena duša", "Ovo je jedino važno".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Tanja Savić provela Uskrs bez sinova, evo poruke kojom su je rasplakali

Izvor: Tracara.com, 03.Maj.2021

Pevačica Tanja Savić proslavila je Uskrs u rodnom Smederevu, ali bez sinova Maksima i Đorđa koji su i dalje u Australiji. Međutim, oni su svojom čestitkom uspeli da rasplaču mamu i njene fanove! Tanjina borba sa bivšim mužem Dušanom, oko strateljstva traje već godina dana, pa je ona i...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.