Skraćen rad prodajnih i ugostiteljskih objekata u Beogradu za praznike

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Apr.2019, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skraćen rad prodajnih i ugostiteljskih objekata u Beogradu za praznike

Prodajni objekti prehrambenog asortimana i ugostiteljski objekti u Beogradu, za uskršnje i prvomajske praznike mogu da rade u izmenjenim terminima radnog vremena, objavljeno je danas na sajtu gradske uprave.

Za Veliki petak, 26. aprila i Veliku subotu, 27. aprila objekti su dužni da rade najmanje od devet do 12 sati.

Na Uskrs, 28. aprila >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << dežurni prodajni objekti mogu biti zatvoreni, a u ponedeljak, 29. aprila moraju da rade najmanje od devet do 12 sati.

U utorak, 30. aprila, dežurni prodajni objekti moraju da rade najmanje od devet do 18 sati, na Praznik rada, 1. maja objekti mogu biti zatvoreni, a 2. maja moraju da rade najmanje od devet do 12 sati.

Benzinske stanice na državnim putevima prvog i drugog reda i opštinskim putevima na teritoriji Beograda u vreme praznika rade 24 sata, a ostale benzinske stanice u gradu najmanje od šest do 20 sati.

Svi trgovinski i zanatski objekti za vreme uskršnjih i prvomajskih praznika mogu biti otvoreni i raditi duže od radnog vremena.

Za vreme praznika, ugostiteljski objekti koji se nalaze u stambenim zgradama mogu početi sa radom najranije od šest sati i raditi najduže do jedan sat posle ponoći i emitovati muziku ili priređivati muzički program najduže do ponoći.

Ostali ugostiteljski objekti koji se ne nalaze u stambenim zgradama mogu raditi u okviru maksimalno utvrđenog radnog vremena odnosno 24 sata.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.