SVAKO VOLI LEPE DEVOJKE Palma šokirao na Uskrs i poručio Zovite me BUNGA BUNGA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2021, 15:29

"SVAKO VOLI LEPE DEVOJKE" Palma šokirao na Uskrs i poručio "Zovite me BUNGA BUNGA!"

Dragan Marković Palma uputio je građanima Srbije i Uskršnju čestitku.

Predsednik Jedinstvene Srbije i narodni poslanik u Skupštini Srbije, Dragan Marković Palma, naveo je tokom televizijskog gostovanja na TV Hepi da je već mesecima očekivao da će biti neka medijska hajka protiv njega.

- Ja više nisam Dragan Marković Palma, nego Dragan Marković bunga bunga. Već mesecima sam očekivao da će neka medijska hajka biti na mene, ali sam se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ja na to navikao jer sam javna ličnost - rekao je Palma, pa dodao:

- Mnogi ne znaju da na tim žurkama koje pominju često prisustvuje i moja supruga. I kada smo imali proslavu na Kopaoniku. I kada nastupa Dunja Freš koju pominju.

Marković je naveo da mnogi ne znaju da on već 7 godina, kako tvrdi, kada ima proslave na kojima iza muzičara igraju devojke.

- Ne vidim tu ništa loše, mislim da svako voli lepe devojke, a ja sam došao na tu ideju želim da se razlikujem u nečemu od ostalih - rekao je Palma.

Palma je povodom uskršnjih praznika poželeo svim građanima Srbije da se deca što više rađaju širom naše zemlje i da bude više radosnih, a ne tužnih vesti.

- Nikada Srbija nije imala bolje uslove za bračne parove i porodice - rekao je on.

Da podsetimo, Više javno tužilaštvo u Jagodini formiralo je predmet zbog navoda da je Dragan Marković podvodio maloletnice. U toku je prikupljanje potrebnih obaveštenja u okviru predistražnog postupka, a Palma je ranije demantovao da su maloletne osobe bile u objektima koji se spominju u ovim navodima i celu priču nazvao izmišljenom.

U javnosti je odjeknula optužba Marinike Tepić, kao i ispovest muškarca iz Jagodine, koji navodi da je radio za Markovića i do detalja je opisao šta se navodno događalo u hotelima, na bazenima i prostorijama iznad Televizije "Jagodina".

Neimenovani svedok je ispričao da su "uvek u pitanju bile proslave" koje bi se završile u privatnim prostorijama, navodeći i primer jednog jagodinskog kluba u kojem postoji "posebna ljubičasta soba" u kojoj se, prema njegovim rečima, odvijalo podvođenje.
Pogledaj vesti o: Uskrs

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.