STIŽE U KOMŠILUK: Ronaldov LUKSUZNI privatni avion oduševio SVE, evo gde provodi Uskrs (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2019, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STIŽE U KOMŠILUK: Ronaldov LUKSUZNI privatni avion oduševio SVE, evo gde provodi Uskrs (VIDEO)

Nakon proslavljene titule sa Juventusom.

Kristijano Ronaldo je odlučio da Uskrs provede u Dubrovniku za koji je krenuo samo nekoliko sati posle proslave novog Skudeta sa Juventusom. Portugalac je na hrvatsko primorje stigao luksuznim privatnim avionom u želji da provede današnji praznik baš u Dubrovniku, a mediji spekulišu da bi se u Hrvatskoj mogao zadržati i dan duže.

"Dubrovačke vijesti" su prenele informaciju o dolasku Ronalda, a njegov privatni avion >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kojim je došao vredi čitavih 30 miliona evra. Kako izgleda možete pogledati u videu.

Juventus je sinoćnom pobedom nad Fiorentinom (2:1) obezbedio osmi uzastopni Skudeto, ukupno 37. Ronaldo je tako postao prvi igrač u istoriji koji je uspevao da osvoji titule u Engleskoj, Španiji i Italiji, a u izjavi za "Skaj" rekao je da "ostaje u Juventusu hiljadu posto" i sledeće sezone.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Olga Alegra,‭ ‬supruga Džona Obija Mikela

Feeling beachy 😜

Објава коју дели Olga Diy (@olga_allegra) дана 30. Јул 2018. у 2:01 PDT

Me, myself and I #lazybug

Објава коју дели Olga Diy (@olga_allegra) дана 4. Јан 2018. у 12:39 PST

Was alone at the gym, so felt obliged to take a selfie whilst posing big time 💪🏼also whoever came up with 'gym is just one hour out of your day' is a liar or doesn't shower and has no hair to wash and dry after (yes, I've heard of dry shampoo, but it's just nasty) #gymmyth #mumswithabs #gym #penation #stretch #usmanovateam

Објава коју дели Olga Diy (@olga_allegra) дана 9. Авг 2017. у 2:03 PDT

Today was one big hot pot of a day 🍵discovering China with peanuts who already learnt to make fun of mummy and her selfie taking skills😱 thanks @mikel_john_obi 😘😂 #tianjin #china #porcelainhouse #Wudadao #tourists #discovering #Asia #hotpot 🇨🇳

Објава коју дели Olga Diy (@olga_allegra) дана 23. Јул 2017. у 5:49 PDT

The sun is hiding today, so I decided to be the brightest thing around lol #shinebright ⛅️

Објава коју дели Olga Diy (@olga_allegra) дана 27. Јун 2016. у 4:13 PDT
Pogledaj vesti o: Uskrs

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.