SREĆAN USKRS DOMAĆINE: Luka udario tamo gde NE TREBA i ponovo ISKLJUČEN (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2021, 08:46

SREĆAN USKRS DOMAĆINE: Luka udario tamo gde NE TREBA i ponovo ISKLJUČEN (VIDEO)

Pobeda Dalasa

Košarkaši Dalasa ubedljivo su savladali Klivlend u gostima 124:97, a meč je obeležilo novo isključenje najboljeg igrača Maveriksa - Luke Dončića.

Luka je na startu drugog poluvremena morao u svlačionicu. Mladi reprezentativac Slovenije je udario rukom ispod pojasa Kolina Sekstona i sudije su nakon pregledanje snimka odlučile da ga isključe.

Igrali su Maveriksi sa jednim od najslabijih timova lige, Dončić nije mogao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se suzdrži. Ranije su ga optuživali da je "najveći plačljivac" i da stalno ima primedbe na suđenje, a sada je opet bio šokiran i opet je bio izbačen!

Posle jednog duela sa Kolinom Sekstonom ispod koša više nije hteo da trpi sitne provokacije svog čuvara i udario ga je u međunožje. Sudije su premotale snimak, a kada su videle da je Dončićeva ruka završila gde ne treba, izbacile su ga sa meča već na startu treće četvrtine.

Luka gets ejected for hitting Collin Sexton 😳 pic.twitter.com/op2KXrPAdT

— Bleacher Report (@BleacherReport) May 10, 2021

Slovenac je bio u potpunom šoku, samo je odmahivao glavom i napustio je teren. Na kraju je meč završio sa 15 poena i 5 asistencija, a bez njega je Dalas uspeo da prelomi meč i pobedi.

Tim Hardavej je imao 25 poena, Džoš Ričardson 20, a sa druge strane je upravo Sekston bio najbolji sa 24 poena. Boban Marjanović je bio na terenu i zabeležio je sedam poena.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Eženi Bušar, teniserka iz Kanade
Pogledaj vesti o: Uskrs

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.