Petković posetio Lešak

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Maj.2021, 17:51

Petković posetio Lešak

Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Petar Petković počeo je dvodnevnu posetu Kosovu obilaskom Leška.

Petkoviću je dobrodošlicu poželeo domaćin iz Ibarskog postenja Ivan Kovačević sa željom da još jednom uputi zahvalnost predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću koji mu je pre dve godine poslao traktor, a koji je izuzetna pomoć njemu i njegovoj porodici u obavljanju svakodnevnih poljoprivrednih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << radova.

"Kovačevići su pravi primer kako se sopstvenim radom privređuje i umnožava porodično imanje, a država je tu da ih podrži!", napisao je na Instagramu između ostalog Petković.
Pogledaj vesti o: Uskrs

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UČESTVUJE U PODELI USKRŠNJIH JAJA DECI I DRUŽENJU S NAJMLAĐIMA: Petković za Uskrs na Kosovu i Metohiji

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2021

U nedelju, u porti crkve Pokrov Presvete Bogorodice u Babinom Mostu, Petković će učestvovati u podeli uskršnjih jaja..Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Petar Petković, povodom najvećeg hrišćanskog praznika Uskrsa, boraviće od danas u dvodnevnoj poseti Kosovu...Kako je saopštila...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.