Najnovija prognoza RHMZ

Izvor: B92, 30.Apr.2021, 06:04

Najnovija prognoza RHMZ

Beograd -- Danasi toplo, promenljivo oblačno, u većini mesta sa dužim sunčanim intervalima, u planinskim predelima i na severu ponegde sa kratkotrajnom kišom ili pljuskom.

Vetar slab i umeren, u planinskim predelima povremeno i jak, jugozapadni. Najniža temperatura od 11 do 15 C, najviša od 25 do 29 C, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu toplo, promenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima. Vetar slab i umeren, jugozapadni. Najniža >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << temperatura oko 15 C, najviša oko 26 C.

Uveče i tokom noći moguća kratkotrajna kiša ili pljusak.

U subotu i nedelju, na Uskrs, promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, toplo i u većem delu suvo, a kratkotrajna kiša biće lokalnog karaktera.

U noći od nedelje ka ponedeljku i u ponedeljak, prolazno naoblačenje i zahlađenje, ponegde sa kišom ili kratkotrajnim pljuskom. U utorak i sredu pretežno sunčano i toplije, a od četvrtka promenljivo oblačno, mestimično sa kišom ili kratkotrajnim pljuskom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vremenska prognoza za vikend, 1. i 2. maj 2021.

Izvor: DANuBeogradu.rs, 30.Apr.2021

Ovo je vremenska prognoza za uskršnje praznike i Praznik rada, za subotu i nedelju, 1. i 2. maj 2021: promenljivo oblačno, ali i baš toplo. Vetar će biti slab, oblačno vreme će se smenjivati sa sunčanim, ali će biti veoma toplo. Vremenska prognoza za subotu Za praznik rada očekuje se naoblačenje,...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Sutra toplo i promenljivo oblačno sa lokalnim pljuskovima

Izvor: Beta, 30.Apr.2021

U Srbiji će sutra biti toplo i promenljivo oblačno sa lokalnim pljuskovima posle podne, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.Ujutru u Vojvodini, a kasnije posle podne i uveče ponegde i u ostalim predelima,  kratkotrajni lokalni pljuskovi biće praćeni grmljavinom.Vetar slab i umeren,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.