NIKADA NIJE OVAKO SLAVILA USKRS! Kaća Grujić iskreno: Svake godine sam sa PORODICOM za praznik, ali ove...

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2021, 14:27

NIKADA NIJE OVAKO SLAVILA USKRS! Kaća Grujić iskreno: "Svake godine sam sa PORODICOM za praznik, ali ove..."

Otvorila dušu za portal Srbija Danas!

Danas pravoslavni vernici širom sveta slave najradosniji hrišćanski praznik. Domaćice su u petak i subotu pripremale šarena uskršnja jaja, a današnjem danu i kuckanju jajima se najviše raduju najmlađi.

Ekipa portala Srbija Danas razgovarala je sa pevačicom Kaćom Grujić o tome kako se proslavlja Uskrs u njenom domu. Pevačica je podelila sa nama da je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ona zadužena za dekorisanje jaja i da se posebno raduje ovom običaju. Ove godine proslava Uskrsa će se razlikovati jer će joj se na porodičnom ručku pridružiti i njen dečko Marko Gobeljić.

- Ne razlikuje se preterano, ja svake godine Uskrs provedem sa svojom porodicom, naravno ove godine će i moj partner biti sa nama. Ja sam bila zadužena za farbanje jaja, pošto moj sestrić nije tu, otišao je u Crnu Goru. Volim da ofarbam jaja svake godine, nekako sam još uvek dete u duši i volim sve običaje da ispoštujem.

- Ja nateram mamu i tatu da kupe oko 50-100 jaja i onda delim deci po komšiluku. Baš obožavam Uskrs.

- Nemamo, ali mora da se ispoštuje. Ja nikada za Uskrs nisam radila, a pogotovo ne ove godine kada se ne radi zbog pandemije. Jedino što treba da uradimo je da se okupimo i da budemo svi zajedno taj dan.

- Ne mogu da se setim. Mislim da sam ga proslavljala u Trsteniku kod bake i deke. Uvek sam sa njima farbala jaja. Sećam se da sam se svađala sa sestrom koja će više jaja da ofarba, čija će biti lepša, ko će pobediti. Bilo je jako zanimljivo, nastavili smo tim putem.

- Samo da se čuvaju, da čuvaju svoje zdravlje i budu što više uz svoju porodicu.

Šta nam je još Kaća poručila saznajte u video klipu u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.