Izvor: Blic, 06.Maj.2021, 13:21

"NEMA OPRAVDANJA" Plenković osudio govor mržnje prema Srbima u Borovu Selu

Premijer Andrej Plenković osudio je danas provokaciju i govor mržnje grupe navijača u Borovu Selu kraj Vukovara na dan pravoslavnog Uskrsa i istakao da za takvo ponašanje nema opravdanja, kao i da u hrvatskom društvu nema mesta za netrpeljivost prema pripadnicima srpske ili bilo koje druge manjine.
Pogledaj vesti o: Uskrs

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Plenković osudio govor mržnje u Borovu Selu

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Maj.2021

ZAGREB - Hrvatski premijer Andrej Plenković osudio je danas antisrpsko skandiranje u Borovu Selu kod Vukovara na pravoslavni Vaskrs, istakavši da nema opravdanja za govor mržnje, niti u hrvatskom društvu ima mjesta za netrpeljivost.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Plenković osudio govor mržnje u Borovu

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Maj.2021

Premijer Hrvatske Andrej Plenković osudio je danas nedavne antisrpske parole u Borovu kod Vukovara, naglasivši da u hrvatskom društvu nema mesta za netrpeljivost prema pripadnicima bilo koje nacionalne manjine.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.