Izvor: Blic, 09.Maj.2021, 16:15

DRAMA NA MILOŠU VELIKOM! Vozač "ševroleta" doživeo infarkt za volanom, a život mu spasila radnica na naplatnoj rampi!

Da je Uskrs, zaista, dan pobede nad smrću dokaz je događaj na naplatnoj rampi "Lajkovac" na auto putu "Miloš Veliki" prošle nedelje kada je baš na dan najvećeg hrišćanskog praznika radnica "Puteva Srbije" Jelena Sinđelić spasila život Nenadu Pavloviću, vozaču "ševroleta" koji je doživeo infarkt za volanom.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vozač "ševroleta" doživeo infarkt za volanom - život mu spasila radnica na naplatnoj rampi

Izvor: B92, 09.Maj.2021

Na naplatnoj rampi "Lajkovac" na auto-putu "Miloš Veliki" prošle nedelje radnica "Puteva Srbije" spasila život N.P, vozaču koji je doživeo infarkt za volanom...Oko 14 časova, nedaleko od kabine za naplatu putarine u kojoj je tada radila J.S. zaustavio se automobil marke "ševrolet", vozač je otvorio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.