Čestitke povodom uskršnjih praznika

Izvor: RTS, 20.Apr.2019, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čestitke povodom uskršnjih praznika

Predsednik Srbije Aleksandar Vučičć, premijerka Ana Brnabić, predsednica parlamenta Maja Gojković i gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić uputili su čestitke građanima povodom uskršnjih praznika, sa željom da ga proslave u radosti i miru sa svojim najbližima.
Povodom najvećeg hrišćanskog praznika, svim vernicima koji Uskrs slave u nedelju predsednik Aleksandar Vučić uputio je najsrdačnije >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << čestitke.

"Želim vam da ovaj hrišćanski praznik provedete sa svojim najbližima u zdravlju i blagostanju", navodi se u čestitki predsednika Srbije. 
Premijerka Ana Brnabić čestitala je Uskrs beogradskom nadbiskupu Stanislavu Hočevaru i vernicima.
"Upućujem najsrdačnije čestitke svim vernicima koji u nedelju slave jedan od najvećih hrišćanskih praznika, sa željom da ga proslave u radosti i miru sa svojim najbližima. U vreme praznika posebno nam je pružena prilika da pokažemo ljudskost, dobru volju i brigu za sve ljude kojima smo potrebni. Želim da iskoristimo svaki trenutak u kojem ćemo zajednički graditi naše društvo na temeljima tolerancije, poštovanja različitosti i uvažavanja hrišćanskih vrednosti na koje nas veliki praznici podsećaju", navodi se u čestitki premijerke. 
Svim građanima Srbije Uskrs je čestitala predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković.
"Neka ovaj veliki hrišćanski praznik oživi čvrstu veru u pobedu života, ljubavi i budućnosti nad mržnjom i smrću, kao i vrednosti mira, tolerancije i međusobnog uvažavanja, posebno značajnim u vremenima izazova. ŽŽelim vam puno zdravlja, radosti i blagostanja, kao i da praznik proslavite u miru i radosti, okruženi svojim najmilijima", kažže se u čestitki. 
"U ime Grada Beograda, i u svoje lično ime, svim vernicima koji sutra slave Vaskrs, želim da najveći hrišćanski praznik proslave sa najdražima, u zdravlju, miru i blagostanju. Praznik nad praznicima podseća nas da hrišćanske vrednosti treba negovati svakog dana. Neka radost Vaskrsa ispuni vaša srca i vaše domove, ne samo sutra, već i u svim danima koji su pred nama! Hristos vaskrse", poručio je gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić.
Potpredsednik kosovske vlade i ministar za zajednice i povratak u ostavci Dalibor Jevtić čestitao je Uskrs svim vernicima sa željom da ga dočekaju u sreći, miru i dobrom zdravlju. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brnabićeva čestitala Uskrs hočevaru i vjernicima

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Apr.2019

BEOGRAD - Predsjednik Vlade Srbije Ana Brnabić čestitala je predstojeći praznik Uskrs beogradskom nadbiskupu Stanislavu Hočevaru i vjernicima koji praznik slave po Gregorijanskom kalendaru.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.