BOJANA I MIRKO OFARBALI JAJA ZA USKRS: Podelio fotku iz porodičnog doma - Sve je spremno za nedelju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2021, 18:41

BOJANA I MIRKO OFARBALI JAJA ZA USKRS: Podelio fotku iz porodičnog doma - Sve je spremno za nedelju!

Poigrali se sa dekoracijom!

Veliki petak je dan kada većina pravoslavnih vernika farba uskršnja jaja. Domaćice se tog dana poigraju sa dekoracijom i bojama.

Mirko Šijan, sin pevačice Goce Božinovske i dečko Bojane Rodić, podelio je sa svojim pratiocima na Instagramu fotografiju iz njegovog doma u Surčinu.

Naime, on je objavio fotku iz kuhinje gde je uslikao korpe sa jajima, a svi su se zapitali da li je Bojana ove godine pomagala Goci u kuhinji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Pored šarenih jaja, u korpama su se nalazile zeke i pilići kako bi upotpunili uskršnju dekoraciju.

Podsećamo, pre par meseci Bojana i Mirko su obelodanili da će uskoro postati roditelji. Ovoj radosnoj vesti se najviše obradovala buduća baka Goca.

- Oni se jako vole i to je meni najbitnija stvar u svemu ovome. Čim si doneo odluku da se rodi dete znači da se volite. Tako se lepo slažu, nikada ih nisam čula da se svađaju, da imaju probleme, da dolaze, odlaze... Mirko se promenio 360 stepeni. On je meni smešan. Kaže: "Mama, ja moram bebu sad u ovu sobu", reko izaberi ti u koju ćeš. Onda bira već koje boje zidove će, reko nemojte to dok ne vidite pol bebe - rekla je Goca u emisiji "Premijera-Vikend Specijal".
Pogledaj vesti o: Uskrs

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.