Zelenski zahvalio glumcu Šon Penu na podršci Ukrajini

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jun.2022, 20:16

Zelenski zahvalio glumcu Šon Penu na podršci Ukrajini

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski sastao se sa američkim glumcem i rediteljem Šonom Penom i zahvalio mu na podršci Ukrajini.

"Glumac i reditelj Šon Pen snima dokumentarac o ratu u Ukrajini. Od prvog dana invazije bio je u Kijevu i svojim očima video šta je ruska agresija. Ceo svet će uskoro moći da vidi celu istinu o ratu zahvaljujući njegovom filmu. Šon, hvala ti na podršci našoj državi i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << našem narodu", objavio je Zelenski na svom Telegram kanalu, prenosi Ukrinform.

Kako je ranije objavljeno, Šon Pen došao je u Kijev drugi put od početka rata.

Američki glumac snima dokumentarac o rusko-ukrajinskom ratu i već je posetio Buču i Irpin kako bi video i snimio posledice ratnih razaranja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.