Zelenski: Rat će biti krvav, ali će se okončati diplomatskim sredstvima

Izvor: Beta, 21.Maj.2022, 11:03

Zelenski: Rat će biti krvav, ali će se okončati diplomatskim sredstvima

Rat u Ukrajini se može okončati samo "diplomatskim" sredstvima, izjavio je danas ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski."Kraj (konflikta) će biti diplomatski", rekao je on u intervjuu za ukrajinsku televiziju.Kako je naveo, rat će biti "krvav", ali će se "definitivno završiti diplomatskim putem"."Postoje stvari koje ćemo moći da postignemo samo za pregovaračkim stolom. Želimo da se sve bude kao i ranije, što Rusija ne želi", rekao je Zelenski, ne navodeći detalje.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zelenski izjavio da samo diplomatija može da okonča rat u Ukrajini

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 21.Maj.2022

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski rekao je 21. maja da bi samo diplomatski prodor, a ne potpuna vojna pobeda, mogao da okonča ruski rat protiv njegove zemlje. On je ukrajinskoj televiziji rekao da će rat biti krvav, kako je naveo, "biće borbi, ali će se definitivno okončati diplomatskim...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Zelenski: Kraj rata će biti diplomatski

Izvor: Radio 021, 21.Maj.2022

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski rekao je danas da je ukrajinska vojska nanela ozbiljnu štetu ruskim trupama, ali je ocenio da će završetak rata biti "diplomatski".

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.