ZBOG PROBLEMA NA TRENINGU: Luka Jović skinut sa liste putnika za Kijev (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2021, 13:46

ZBOG PROBLEMA NA TRENINGU: Luka Jović skinut sa liste putnika za Kijev (FOTO)

Nema sreće u Madridu.

Luka Jović definitivno nema sreće u Realu. Retko dobija priliku, a šanse koje nekada iskorišćavao kao od šale, sada su za njega nerešiva enigma.

Međutim, ono što se ranije nije dešvalo u karijeri srpskog reprezentativca su sve češće povrede. Vesti iz Španije govori da je ponovo van stroja.

Kako javlja "Marka", Jović se povredio na treningu madridskog kluba i to, izgleda, malo ozbiljnije.

Ferland Mendy >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << in the squadlist again, hasn't played since Chelsea away last season. Marcelo back too, Alaba and Militao available as well despite injury scares.

No Eden Hazard (who has been training with team) or Luka Jovic #UCL https://t.co/3AQXjLQahh

— Nicolás Quarles van Ufford (@Nico_QvU) October 17, 2021

- Njemu je, usled klizećeg starta saigrača, povređen jedan od skočnih zglobova i zbog toga je skinut sa liste putnika u Kijev, na ovonedeljni meč Lige šampiona, piše pomenuti list.

Posle sumornog starta sezone, Arsenal je vezao četiri meča bez poraza i ide ka gornjem delu tabele. Da bi tamo stigao, mora da nastavi da pobeđuje, a večeras (21.00) čeka gradskog rivala Kristal Palas. Kvota na keca je 1,70, a kombinazzija 1&3+ 2,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Arsenal - Kristal Palas.

"Marka" tome dodaje i da protiv Šahtjora, u utorak od 21 sat, Anćeloti neće moći da koristi ni povređene Iska, Bejla, Karvahala i Sebaljosa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.