Više puta im je rečeno, uništićemo vas

Izvor: B92, 03.Okt.2022, 08:36

"Više puta im je rečeno, uništićemo vas"

Vašington -- SAD i saveznici uništiće ruske trupe i opremu u Ukrajini i potopiti njenu crnomorsku flotu ako Putin upotrebi nuklearno oružje, upozorio bivši direktor CIA.

Penzionisani vojni general Dejvid Petreus je za ABC News rekao da nije razgovarao sa savetnikom za nacionalnu bezbednostr SAD Džejkom Salivanom o verovatnom odgovoru SAD na nuklearnu eskalaciju iz Rusije, za koji su zvaničnici američke >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << administracije rekli da je više puta saopšten Moskvi.

"Odgovorili bismo vođenjem kolektivnog napora NATO-a koji bi uništio sve ruske konvencionalne snage koje možemo videti i identifikovati na bojnom polju u Ukrajini i takođe na Krimu i svaki brod u Crnom moru", rekao je Petreus.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: CIA

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Petreus: SAD bi uništile ruske trupe ako bi Putin upotrebio nuklearno oružje u Ukrajini

Izvor: Danas, 03.Okt.2022

Sjedinjene Države i njihovi saveznici će uništiti ruske trupe i opremu u Ukrajini i potopiti rusku crnomorsku flotu ako ruski predsednik Vladimir Putin upotrebi nuklearno oružje u zemlji, upozorio je juče Dejvid Petreus, bivši direktor CIA i general u penziji.  

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.