Izvor: Danas, 08.Apr.2022, 10:19

(VIDEO)Da li Rusi, kako pokazuju ankete, zaista podržavaju Putina i rat u Ukrajini?

Ovih dana, noćne vesti na ruskoj državnoj televiziji su više trijumfalni proglasi o “specijalnoj vojnoj operaciji" u Ukrajini nego stvarne vesti. U javnosti se gotovo ne spominje porast broja poginulih među ruskim vojnicima. Ruskim medijima zabranjeno je korišćenje reči "rat" ili "invazija" u opisivanju rata i invazije, piše engelsko izdanje Radio Svoboda/Radio Slobodna Evropa (RSE).

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

RSE: Kriju li Rusi svoje prave stavove u anketama o ratu u Ukrajini

Izvor: Danas, 08.Apr.2022

Šest sedmica nakon rata rezultati državnih anketa u Rusiji ukazali su na porast podrške Putinu, a dokazi o takvom porastu pojavili su se i u istraživanju jednog od najuglednijih nezavisnih anketara u Rusiji, Levada centra, piše Radio slobodna Evropa.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.