Ukrajinske snage ispalile 20 raketa na Donjeck

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jul.2022, 09:10

Ukrajinske snage ispalile 20 raketa na Donjeck

Ukrajinske snage ispalile su dvadeset raketa "Grad" na Kijevski okrug u Donjecku, saopštilo je danas predstavništvo samoproglašene Donjecke Narodne Republike (DNR) u Zajedničkom centru za koordinaciju i kontrolu prekida vatre.

Prema podacima predstavništva, granatiranje se dogodilo oko pet časova po podne po lokalnom vremenu, prenosi TASS.

Predstavništvo DNR-a je ranije izvestilo o brojnim granatiranjima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << raznih oblasti Donjecka u kojima su korišćene i rakete Grad i Uragan.

Prema poslednjim informacijama, danas je u Donjecku poginula jedna osoba, a nekoliko je povređeno, navodi ruska agencija.

Ukrajinske snage granatirale selo u Brjanskoj oblasti

Ukrajinske trupe granatirale su selo Lomakovka u Brjanskoj oblasti, na zapadu Rusije, saopštio je gubernator Aleksandar Bogomaz.

On je naveo da je oštećeno nekoliko kuća i trafostanica, prenosi RIA Novosti.

Rusija od početka sukoba sa Ukrajinom saopštava da ukrajinske snage granatiraju pogranične oblasti na ruskoj strani.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.