Ukrajinska vojska: Približili smo se za kilometar ka Donbasu

Izvor: Vesti-online.com, 10.Okt.2018, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukrajinska vojska: Približili smo se za kilometar ka Donbasu

Ukrajinska vojska saopštila je da je izvela specijalnu operaciju i približila se za kilometar unutar "sive" zone Donbasa.

Kako se navodi, vojska je "očistila" jedno naseljeno mesto unutar Volnovahskog regiona uklanjajući mine, nakon čega je postavila barijere.

Ubrzo se zatim oglasio i Donjeck, koji je ocenio da je reč o propagandi, kao i da su svi pripadnici vojske samoproglašene Donjecke Narodne Republike i dalje na svojim pozicijama.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Ovo je samo još jedna izmišljena pobeda ukrajinske komande. Nije nam jasno koje je to naseljeno mesto i zbog čega skrivaju njegov naziv - izjavio je predstavnik DNR.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.