UŽIVO Rusija: Spremni smo; Novi napadi; Ukrajinci ušli u Belorusiju

Izvor: B92, 22.Maj.2022, 08:38

UŽIVO Rusija: "Spremni smo"; Novi napadi; "Ukrajinci ušli u Belorusiju"

Specijalna operacija ruske vojske u Ukrajini danas je ušla u 88. dan.

Ukrajina je nagovestila da je spremna da nastavi pregovore sa Rusijom jer Moskva tvrdi da je preuzela potpunu kontrolu nad opkoljenim gradom Mariupoljom.

Ruske trupe se spremaju za ofanzivu u pravcu Limana, pišu ukrajinski mediji.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Turski predsednik razgovarao sa liderima Finske i Švedske o njihovom zahtevu za članstvo u NATO-u.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zelenski: Biće krvavo, ali kraj će svakako biti u diplomatiji

Izvor: Danas, 22.Maj.2022

Ukrajina je nagovestila da je spremna da nastavi pregovore sa Rusijom, isključujući opciju prekida vatre ili ustupke Moskvi, a predsednik Volodimir Zelenski rekao je u subotu u intervjuu za "United News" da će „razgovora između Ukrajine i Rusije nesumnjivo biti”.

Nastavak na Danas...

Novak dobio poklon od Rolan Garosa VIDEO

Izvor: B92, 22.Maj.2022

Srpski teniser Novak Đoković dobio je poklon za 35. rođendan od organizatora Rolan Garosa...Njemu su čelni ljudi ovog Grend slema, predvođeni direktorkom Ameli Morezmo, uručili trotinet...Novak za svoj rođendan nije igrao, ali je trenirao na terenu broj 29, na kojem pristup novinarima nije bio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.