Rat - dan 172: Kadirov objavio: Zauzeli smo; U Zaporožju sve napetije; Rusi napreduju; Isplovio je

Izvor: B92, 14.Avg.2022, 08:02

Rat - dan 172: Kadirov objavio: Zauzeli smo; U Zaporožju sve napetije; Rusi napreduju; Isplovio je

Sukob u Ukrajini okončao je i 172. dan.

Pet osoba na teritoriji samoproglašene Donjecke Narodne Republike (DNR) je poginulo, a 15 ranjeno u granatiranju ukrajinskih snaga, saopštio je danas Zajednički centar za kontrolu i koordinaciju te oblasti.

Zamenik komandant narodne milicije DNR, Eduard Basurin, saopštio je da su ukrajinske snage granatirale devet naselja, prenela je agencija TAS S. U tim napadima oštećeno je 26 stambenih objekata, naveo je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija tzv. Kosova: Uhapšeni Srbi

Izvor: B92, 14.Avg.2022

Dvojica državljana Srbije uhapšena su nakon što su pokušali da ilegalno pređu sa teritorije centralne Srbije na Kosovo, saopštila je policija tzv. Kosova...Policija je saopštila da su osumnjičeni privedeni, odlukom tužioca, nakon obavljenog razgovora..."Dvojicamuškaraca, državljana Srbije,...

Nastavak na B92...

Veliki požar u Puli VIDEO

Izvor: B92, 14.Avg.2022

U blizini aerodroma u Puli danas oko 12 sati izbio je požar, a na gašenju vatre angažovana su dva kanadera...Hrvatski auto-moto klub javlja da je za saobraćaj zatvoren put od aerodroma prema Valturi, prenosi Index...U Istarskoj županiji u toku je gašenje tri požara otvorenog prostora, a posao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.