UŽIVO Snimak raketnog napada; Ozbiljna pretnja; Masovno granatiranje; Rusi objavili: Uništeno; Novi napadi

Izvor: B92, 17.Avg.2022, 07:31

UŽIVO Snimak raketnog napada; "Ozbiljna pretnja"; Masovno granatiranje; Rusi objavili: Uništeno; Novi napadi

Specijalna vojna operacije Rusije u Ukrajini ušla je u sto sedamdeset peti dan.

Nastavlja se napetost oko nuklearne elektrane Zaporožje. Ponovo dve strane razmenjuju optužbe za granatiranje područja oko nuklearne elektrane.

Posle detonacije municije u skladištu u Džankoju na severu Krima, uveden je režim za vanredne situacije regionalnog karaktera. Borbe se vode i širom Donbasa.

Generalni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Guteres otputovaće u četvrtak u ukrajinski grad Lavov, gde će se sastati sa predsednikom Ukrajine Volodimirom Zelenskim i predsednikom Turske Redžepom Tajipom Erdoganom, saopštio je portparol UN.

Estonija će ove nedelje zatvoriti svoje granice za više od 50.000 Rusa kojima su prethodno izdate vize i postaće prva zemlja u Evropskoj uniji koja sprovodi mere sa ciljem da oteža ulazak u EU Rusima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.