UKRAJINCI NAPALI RUSKE S-400?! Upotrebili nepoznato oružje: Primećeno snažno elektronsko lučenje sa Azovskog mora

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2020, 00:42

UKRAJINCI NAPALI RUSKE S-400?! Upotrebili nepoznato oružje: Primećeno snažno elektronsko lučenje sa Azovskog mora

Satelitski snimci navodno potvrđuju da je ukrajinska vojska delovala, pokazujući snažno elektronsko lučenje sa severne i severozapadne strane Azovskog mora.

Ukrajinska vojska je pokušala da naruši rad ruskih sistema S-400 i "Pancir-S" koji brane Krim.

Ruska vojska je prvi put zabeležila snažan napad na područja gde su pozicionirani protivvazdušni i protivraketni sistemi S-400 i "Pancir-S" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji štite teritoriju Krima iz pravca Azovskog mora. Nije poznato o kojem oružju se tačno radi, ali satelitski snimci koji su objavljeni, navodno potvrđuju da je ukrajinska vojska delovala, pokazujući snažno elektronsko lučenje sa severne i severozapadne strane Azovskog mora.

Moguće je da je bilo upotrebljeno oružje koje se nalazi na brodovima ili obali Azovskog mora. Trenutno u ovom području ukrajinska vojska izvodi vojne vežbe.

Ranije su mediji pisali i da je ruski S-400 uspeo da presretne rakete "Neptun" koje se testiraju, tokom gore navedenih ukrajinskih vojnih vežbi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.